Zoeken
THB in De Bestseller 60
Deze week staat The House of Books weer in de Bestseller 60-lijst!

THB in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 24 maart, 2023 om 16:00, aangepast op 23 maart, 2023 om 09:35

Koekoeksjong van Camilla Läckberg staat voor de derde week op rij in de Top 10.

Ook is Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens nog steeds in de top 10 te vinden. Het boek is inmiddels bijna 100 weken onafgebroken in De Bestseller 60 te vinden en bekroond tot het meest gelezen boek van 2022. De bestseller staat deze week maar liefst op 2 plekken in de lijst, namelijk op nummer 8 en de film-editie op nummer 35.

Klik hieronder op de linka om te lezen waar deze boeken over gaan.

Auteurs
Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws