Zoeken
THB in de Bestseller 60
Wederom staat The House of Books deze week in de Bestseller 60-lijst!

THB in de Bestseller 60

Gepubliceerd op 30 maart, 2023 om 16:00, aangepast op 30 maart, 2023 om 15:28

Op nummer #9 vinden we deze week Daar waar de rivierkeeften zingen van Delia Owens. Inmiddels staat deze ongekende internationale bestseller al 100 weken in de lijst en werd het bekroond tot het meest gelezen boek van 2022. We vinden de rivierkreeftjes nog een keer terug in de lijst, de filmeditie staat deze week namelijk op nummer #33.

Daarnaast vinden we Koekoeksjong van bestsellerauteur Camilla Läckberg ook deze week nog terug in de top 20. Het nieuwste deel in de Fjällbacka-reeks staat deze week op nummer #13.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws