Zoeken
Nieuw boekproject van Elle van Rijn, Jacqueline Rogers en Lotta Magnusson
Deze week tekenden Elle van Rijn, Jacqueline Rogers en Lotta Magnusson voor een ontzettend leuk boekproject!

Nieuw boekproject van Elle van Rijn, Jacqueline Rogers en Lotta Magnusson

Gepubliceerd op 26 april, 2023 om 12:41, aangepast op 28 april, 2023 om 08:34

Het worden drie historische romans over een wel heel bijzonder weeshuis. Elk deel wordt vertolkt door een auteur en volgt het leven van een van de kinderen uit het weeshuis.

Het eerste deel is van de hand van Elle van Rijn en verschijnt winter 2023-2024.

Over de auteurs:

Elle van Rijn (1967) studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Ze speelde in verschillende toneelstukken, tv-series en films. Eerder schreef ze succesvolle boeken, waaronder de historische romans De crèche, die een internationale bestseller werd, en Terug naar Insulinde. Ook schreef ze mee aan de bestsellers Vier wandelaars en een Siciliaan en Een familie en een Griekse god.

Jacqueline Rogers (Amsterdam, 1972) en Lotta Magnusson (Norrahammar, Zweden 1969) zijn scenarioschrijvers. Sinds 2011 vormen ze het collectief DramaQueens en hebben ze meegewerkt aan diverse films en tv-series, waaronder Five Live, Koeriers, Swanenburg, Flikken Rotterdam, Centraal Medisch Centrum en DNA. Hun debuutfilm Johnny Bakru werd bekroond als beste korte jeugdfilm bij het LUCAS International Children’s Film Festival. Meest recent schreven ze voor Videoland een dramaserie over het leven van Patty Brard.

Auteurs
Auteur: Elle van Rijn

Elle van Rijn (1967) is auteur van vele succesvolle boeken, waar­onder de historische romans De crèche en Terug naar Insulinde, en de bestsellers Vier wandelaars en een Siciliaan en Een familie en een Griekse god. Samen met Lotta Magnusson en Jacqueline Rogers bedacht ze de nieuwe historische romanserie Het laatste weeshuis, waarvan het eerste deel, Vos, werd geschreven door Elle van Rijn.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws