Zoeken
'Juice', de nieuwe roman van Heleen van Royen
Juice is Heleen van Royen zoals we haar kennen: prikkelend, ondeugend, spraakmakend, grappig en sexy. Ze vertelt over de roman in een interview met RTL Boulevard.

'Juice', de nieuwe roman van Heleen van Royen

Gepubliceerd op 19 mei, 2023 om 13:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 10:39

Naast veel sporten en hard werken aan haar killerbody, legt Heleen van Royen de laatste hand aan haar smeuïge roman Juice. Tijdens een interview met RTL Boulevard maakt zij zowel de cover als de titel bekend. Zoals zij zelf zegt: 'Het is een échte Heleen van Royen'. In september zal het boek in de winkel verschijnen.

Juice vertelt het verhaal van de 42-jarige Claire Jansen, een succesvolle artiestenmanager. Ze beschouwt haar artiesten als familie en gaat voor ze door het vuur. Als een van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, bedenkt Claire een gewaagd plan om haar mensen beter te beschermen. Is dit een briljante zet of maakt ze de problemen alleen maar groter?

Klik op de links hieronder om meer te weten te komen over de auteur of het boek.

 

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen schreef o.a. de bestsellers De gelukkige huisvrouw, De mannentester en Sexdagboek. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. In 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

'Een onmiskenbare Van Royen.' De Telegraaf

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws