Zoeken
Bekijk hier de lancering van 'Juice' van Heleen van Royen in de binnentuin van College Hotel Amsterdam terug
Lancering 'Juice' in zonovergoten binnentuin College Hotel Amsterdam.  

Bekijk hier de lancering van 'Juice' van Heleen van Royen in de binnentuin van College Hotel Amsterdam terug

Gepubliceerd op 5 september, 2023 om 14:21, aangepast op 8 september, 2023 om 11:23

Maandagavond 4 september werd in het College Hotel te Amsterdam op feestelijke wijze Juice, de nieuwe roman van Heleen van Royen, gepresenteerd. In de zonovergoten binnentuin van het hotel werd Heleen geïnterviewd door talkshowhost Sam Hagens, bekend van Hart van Nederland en HLF8. Het eerste exemplaar van Juice werd door Heleen uitgereikt aan presentatrice Bridget Maasland.

Juice is de nieuwe roman van bestsellerauteur Heleen van Royen. In Juice beschouwt de succesvolle artiestenmanager Claire Jansen haar artiesten als familie en gaat voor hen door het vuur. Als een van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, bedenkt Claire een gewaagd plan om haar mensen beter te beschermen. Is dit een briljante zet of maakt ze de problemen alleen maar groter?

Bekijk hieronder video van de presentatie:

Klik op de links hieronder om meer te weten te komen over het boek en/of de auteur!

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen schreef o.a. de bestsellers De gelukkige huisvrouw, De mannentester en Sexdagboek. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. In 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

'Een onmiskenbare Van Royen.' De Telegraaf

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws