Zoeken
Lovende ontvangst voor Heleen van Royens 'Juice'
'Juice' ontvangt lovende kritieken van o.a. de Telegraaf en Het Parool.

Lovende ontvangst voor Heleen van Royens 'Juice'

Gepubliceerd op 21 september, 2023 om 14:23, aangepast op 22 september, 2023 om 13:57

De nieuwe roman Juice van Heleen van Royen ontvangt lovende kritieken in de Nederlandse pers. Zo krijgt Juice maar liefst vier sterren van de Telegraaf, die het boek een 'onmiskenbare Van Royen' noemt. 'Van Royen heeft de tijdsgeest heerlijk te pakken in Juice, met humorvolle details.' schrijft het dagblad. Ook Het Parool is complimenteus: 'Al met al is Juice van Heleen van Royen een zeldzaamheid: een kritisch en vermakelijk boek over de tijdgeest.', scrijft de Amsterdamse krant. 

Naast de lovende beoordelingen in de kranten doet 'Juice', dat deze week haar top 10-positie goed staande hield in De Bestseller 60, het ook goed op de op de boekwebsites. Zo krijgt het boek op Hebban! meerdere goede recensies. Juice wordt onder andere 'een aanrader' genoemd, en is bovendien 'spannend en steamy'. 'Al met al is Juice doordrenkt met satire, maar draagt ook een belangrijke boodschap uit. Het is een prikkelende roman die de lezer confronteert met de realiteit van onze moderne samenleving, verpakt in een meeslepend verhaal vol passie en provocatie. Een welkome terugkeer van Heleen van Royen in volle glorie.' 

 

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

Juice is Heleen van Royen zoals we haar kennen: spraakmakend, spannend, grappig én sexy.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws