Zoeken
Cover reveal 'Als je het licht niet kunt zien' van Anthony Doerr
Als je het licht niet kunt zien van Anthony Doerr in nieuw jasje gestoken ter gelegenheid van aankomende Netflix-serie.

Cover reveal 'Als je het licht niet kunt zien' van Anthony Doerr

Gepubliceerd op 9 oktober, 2023 om 15:46, aangepast op 20 oktober, 2023 om 16:12

THB-bestseller Als je het licht niet kunt zien van de Amerikaanse schrijver Anthony Doerr heeft een nieuw omslag gekregen. De roman, waarvan inmiddels al meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht, wordt door Netflix als serie verflimd en krijgt voor deze gelegenheid een nieuwe cover. De nieuwe versie van Als je het licht niet kunt zien ligt vanaf 24 oktober in de winkels.

Over Als je het licht niet kunt zien:
De jonge Marie-Laure is blind. Ze woont met haar vader in Parijs naast het Natuurhistorisch Museum, waar hij werkt als curator. Als Marie-Laure twaalf is bezetten de nazi's Parijs en vader en dochter vluchten naar het Bretonse Saint-Malo. Ze hebben de grootste en meest waardevolle schat van het museum meegenomen.

In een Duits mijnstadje groeit Werner Pfennig op in een weeshuis samen met zijn jongere zusje Jutta. Werner belandt bij de Hitlerjugend en wordt vervolgens naar het front gestuurd. Via Rusland komt hij tenslotte in Saint-Malo terecht, waar zijn verhaal en dat van Marie-Laure samenkomen.

 

Vanaf november is deze moderne klassieker als serie te zien op netflix. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Auteurs
Auteur: Anthony Doerr

Anthony Doerr is de bestsellerauteur van Als je het licht niet kunt zien, waarmee hij de Pulitzerprijs won. Wereldwijd zijn er bijna 10 miljoen exemplaren van het boek verkocht en het wordt door de internationale pers als meesterwerk beschouwd. Wolkenstad is zijn nieuwste roman. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee zoons in Boisse, Idaho.

Boeken
Anthony Doerr - Als je het licht niet kunt zien
Anthony Doerr

Deze moderne klassieker is vanaf november als serie te zien op Netflix

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws