Zoeken
Release Netflixserie 'All the Light We Cannot See' van Anthony Doerr
Netflixserie All the Light We Cannot See, gebaseerd op de gelijknamige roman van Anthony Doerr, is vanaf nu te zien op Netflix.

Release Netflixserie 'All the Light We Cannot See' van Anthony Doerr

Gepubliceerd op 2 november, 2023 om 15:00, aangepast op 11 december, 2023 om 16:41

De nieuwe dramaserie All The Light We Cannot See is vanaf nu te zien op Netflix. De goednieuwe serie is gebaseerd op de Pulitzer Prijs-winnende roman Als je het licht niet kunt zien van Anthony Doerr. De roman verscheen afgelopen maand nog bij The House of Books met een nieuw omslag vanwege de Netflixrelease.

Over All the Light We Cannot See:
De jonge Marie-Laure is blind. Ze woont met haar vader in Parijs naast het Natuurhistorisch Museum, waar hij werkt als curator. Als Marie-Laure twaalf is bezetten de nazi's Parijs en vader en dochter vluchten naar het Bretonse Saint-Malo. Ze hebben de grootste en meest waardevolle schat van het museum meegenomen.

In een Duits mijnstadje groeit Werner Pfennig op in een weeshuis samen met zijn jongere zusje Jutta. Werner belandt bij de Hitlerjugend en wordt vervolgens naar het front gestuurd. Via Rusland komt hij tenslotte in Saint-Malo terecht, waar zijn verhaal en dat van Marie-Laure samenkomen.

Bekijk hieronder nog eens de trailer van All the Light We Cannot See. Klik voor het boek op de link onderaan deze pagina.

Auteurs
Auteur: Anthony Doerr

Anthony Doerr is de bestsellerauteur van Als je het licht niet kunt zien, waarmee hij de Pulitzerprijs won. Wereldwijd zijn er bijna 10 miljoen exemplaren van het boek verkocht en het wordt door de internationale pers als meesterwerk beschouwd. Wolkenstad is zijn nieuwste roman. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee zoons in Boisse, Idaho.

Boeken
Anthony Doerr - Als je het licht niet kunt zien
Anthony Doerr

Deze moderne klassieker is vanaf november als serie te zien op Netflix

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws