Zoeken
Heleen van Royen te gast bij Eus' Boekenclub © Wim Sneller
Heleen van Royen schuift aan bij Eus' Boekenclub om te praten over haar nieuwe roman Juice.

Heleen van Royen te gast bij Eus' Boekenclub

Gepubliceerd op 3 november, 2023 om 10:48, aangepast op 7 november, 2023 om 13:51

Heleen van Royen is deze week te gast bij Eus' Boekenclub om te praten over haar nieuwe roman Juice. In de populaire boekenshow zal schrijver er programmamaker Özcan Akyol, beter bekend als Eus, acht weken lang spraakmakende gasten ontvangen en bespreekt hij met zijn leesclub de boeken van bekende Nederlandse schrijvers.

Heleen was zondagavond om 19:20 uur te zien in Eus' Boekenclub op NPO2. Bekijk de aflevering hier terug.

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

Juice is Heleen van Royen zoals we haar kennen: spraakmakend, spannend, grappig én sexy.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws