Zoeken
Première theatervoorstelling 'Murder on the Orient Express'
Klassieker Murder on the Orient Express van Agatha Christie vanaf nu te zien in de Nederlandse theaters.

Première theatervoorstelling 'Murder on the Orient Express'

Gepubliceerd op 6 november, 2023 om 15:38, aangepast op 16 november, 2023 om 15:38

Agatha Christies Murder on the Orient Express is vanaf nu te zien in de Nederlandse theaters. Toneelschrijver Ken Ludwig bewerkte Christies gerenommeerde thriller tot een spannende theater-whodunit vol mysterie en onverwachte plot-twists, met hoofdrollen voor onder meer Remko Vrijdag en Lone van Roosendaal. Zaterdagavond 11 november gaat de voorstelling in première in Theater Lampegiet in Veenendaal.

Over de theatervoorstelling Murder on the Orient Express:
Rond middernacht komt een trein midden in een sneeuwstorm tot stilstand. De volgende ochtend blijkt er een passagier dood. Gelukkig is detective Hercule Poirot aan boord van de Orient Express. Hij ondervraagt alle passagiers, maar iedereen lijkt een alibi te hebben. Wie spreekt er de waarheid en wie liegt? Weet Poirot de moordenaar te ontmaskeren?

Bekijk hier het speelschema van Murder on the Orient Express.

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Agatha Christie - Moord in de Orient-Expres
Agatha Christie

Er is een moord op de Oriënt-Expres gepleegd en alleen Hercule Poirot kan de dader ontmaskeren.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws