Zoeken
'Daar waar de rivierkreeften zingen' op een na meest uitgeleende boek van 2023
Er komt maar geen einde aan het daverende succes van Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens, dat onlangs nog in een gloednieuwe gebonden editie verscheen bij The House of Books.

'Daar waar de rivierkreeften zingen' op een na meest uitgeleende boek van 2023

Gepubliceerd op 26 januari, 2024 om 11:00, aangepast op 26 januari, 2024 om 11:15

Daar waar de rivierkreeften zingen blijft maar scoren. Na opnieuw een jaar onafgebroken in De Bestseller 60 te hebben gestaan, maakte Stichting CPNB gisteren bekend dat de roman nu ook op de tweede plek staat bij de meest uitgeleende boeken van 2023. Uitgever Tomás mocht de oorkonde donderdagmiddag in ontvangst nemen tijdens een feestelijke nieuwjaarsborrel van CPNB. Extra bijzonder is dat de roman van Delia Owens vorig jaar al op de eerste plek stond in deze lijst. 

Over Daar waar de rivierkreeften zingen:
Kya Clark is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddelijk op Kya.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws