Zoeken
Vacature: Stagiair(e) bij The House of Books vanaf 1 maart 2024
Loop stage bij de uitgeverij van Saskia Noort, Sophie Kinsella, Delia Owens, Camilla Läckberg, Anthony Doerr, Tess Gerritsen en meer grote auteurs.

Vacature: Stagiair(e) bij The House of Books vanaf 1 maart 2024

Gepubliceerd op 19 februari, 2024 om 11:15, aangepast op 22 februari, 2024 om 11:46

Ben jij geïnteresseerd in boeken, heb je een liefde voor taal en wil jij je helemaal onderdompelen in de boekenwereld? Dan is deze stage zeker iets voor jou! Je krijgt de kans om gedurende een aantal maanden het hele uitgeefproces vanaf de eerste rij mee te maken en je krijgt een gevarieerd en interessant takenpakket.

The House of Books is een algemene commerciële uitgeverij voor succesvolle fictie en non- fictie. Onze missie is om eenvoudige en toegankelijke boeken voor een breed en geïnteresseerd lezerspubliek uit te geven. Dat doen we door middel van een veelzijdig aanbod aan thrillers, historische fictie, romans en inspirerende non-fictie, verpakt in een frisse vormgeving.

The House of Books is uitgever van succesvolle Nederlandse auteurs als Saskia Noort, Heleen van Royen, Annejet van der Zijl en Myrthe van der Meer; en van internationale auteurs als Camilla Läckberg, Tess Gerritsen, Agatha Christie, Sophie Kinsella en Clive Cussler.

Taken en verantwoordelijkheden:

Profiel stagiair:

Wij bieden:

The House of Books is een imprint van Overamstel Uitgevers en is gevestigd in Amsterdam. Kijk voor meer informatie over The House of Books op thehouseofbooks.com

Reageren op deze vacature? Dat kan hier

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws