Zoeken
Gaat 'Juice' in de prijzen vallen? Uitreiking Storytel Awards 2024 op donderdag 29 februari tijdens de Storytel Luisternacht
Op donderdag 29 februari krijgen we te horen of JUICE van Heleen van Royen is verkozen tot beste luisterboek van 2023!

Gaat 'Juice' in de prijzen vallen? Uitreiking Storytel Awards 2024 op donderdag 29 februari tijdens de Storytel Luisternacht

Gepubliceerd op 20 februari, 2024 om 11:19, aangepast op 22 februari, 2024 om 10:58

Ben jij ook benieuwd of Juice het gaat schoppen tot beste luisterboek van 2024? Op donderdag 29 februari zal tijdens de Storytel Luisternacht namelijk bekend worden gemaakt welke luisterboeken in de prijzen zijn gevallen tijdens de Storytel Awards 2024. Na de uitreiking van de Storytel Awards zal de avond worden afgesloten met de première van de nieuwe thriller Muze van Thomas Olde Heuvelt: een meeslepende luisterervaring met soundscapes en geluidseffecten, waar een volledige soundtrack voor is gemaakt.

Over Juice:
De 44-jarige Claire Jansen is een succesvolle artiestenmanager. Ze beschouwt haar artiesten als familie en gaat voor ze door het vuur. Als een van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, bedenkt Claire een gewaagd plan om haar mensen beter te beschermen. Is dit een briljante zet of maakt ze de problemen alleen maar groter?

Auteurs
Auteur: Heleen van Royen

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester, De hartsvriendin en Sexdagboek, waarvan een deel succesvol werd verfilmd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe 2 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire 'Het doet zo zeer' over de dementie van haar moeder. Voor het Letterkundig Museum maakte ze in 2014 de tentoonstelling Selfmade met meer dan 200 fotografische zelfportretten en in 2020 verscheen de columnbundel Moeder, dochter, minnares ter ere van haar twintig jaar schrijverschap. Heleen van Royen woont samen met Bart Meeldijk.

Boeken
Heleen van Royen - Juice
Heleen van Royen

Juice is Heleen van Royen zoals we haar kennen: spraakmakend, spannend, grappig én sexy.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws