Zoeken
Terugluisteren: Jeroen Vullings over Terug naar de kust - de graphic novel - bij Nieuwsweekend
In de Boekenrubriek van Nieuwsweekend vertelde Jeroen Vullings over de graphic novel van Terug naar de kust van Saskia Noort. Kijk het fragment hier terug!

Terugluisteren: Jeroen Vullings over Terug naar de kust - de graphic novel - bij Nieuwsweekend

Gepubliceerd op 26 februari, 2024 om 13:16, aangepast op 27 februari, 2024 om 14:33

Op dinsdag 27 februari verschijnt de graphic novel van Terug naar de kust. Twintig jaar na het succesvolle debuut van Saskia Noort verschijnt nu de graphic novel, geïllustreerd door Saskia's zoon, Mathieu Schellekens. Ahmad Resh schreef het scenario.

Bij de boekenrubriek van Nieuwsweekend hadden ze het boek al in handen, kijk het fragment hier terug:

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Boeken
Saskia Noort - Terug naar de kust
Saskia Noort

20 jaar na het verschijnen van Saskia Noorts debuut, nu een graphic novel

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws