Zoeken
Spring is in the air bij THB
Voorjaar. Bruisende beloften, ontluikende kleuren, stormachtige emoties. Dan denken wij onmiddellijk aan onze nieuwe boeken voor dit seizoen.

Spring is in the air bij THB

Gepubliceerd op 23 november, 2016 om 00:00, aangepast op 18 september, 2017 om 00:00

Het dameskoor van Chilbury: Ontroerende roman over het Engelse dorpsleven in oorlogstijd. Alle registers worden opengetrokken!

Domina: L.S. Hilton baarde in het voorjaar van 2016 opzien met haar debuut Maestra. Met Domina stilt ze de honger naar meer van deze eigenzinnige dame.

Sirenen: Een indrukwekkend debuut van een nieuwe, rauwe stem. Joseph Knox schrijft alsof hij nooit anders gedaan heeft.

Mijn niet zo perfecte leven: Sophie Kinsella is back met een heerlijke nieuwe roman. Glamping is het helemaal.

De vermisten: Caroline Eriksson bewijst dat ze zich moeiteloos kan meten met grote psychologische thrillerauteurs. De Scandinavische setting maakt het boek alleen maar beklemmender.

Niemandsland: Simon Tolkien, kleinzoon van J.R.R. Tolkien, neemt je mee in een welhaast Dickensiaans verhaal over armoede, honger, liefde en de hel van de loopgraven.

Hey Siri, ik hou van je: Een waargebeurd, warm en inspirerend verhaal over een puberjongen en zijn beste vriendinnetje, Siri.
Stil in de stad: Onder het oppervlak van de geëngageerde en meeslepende plot zitten meerdere lagen die het boek zo’n extra lading geven dat het je niet onberoerd kán laten.

Het houden van mannen: Myrthe van der Meer geeft andermaal blijk van haar veelzijdigheid met deze vermakelijke, geïllustreerde en leerzame gids voor iedereen die houdt (van het houden) van mannen.

De voorjaarsaanbieding is ook hier online te bewonderen.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws