Zoeken
Gouden Strop Thrillertour
In september en oktober van dit jaar zullen tien Nederlandse bibliotheken in het teken staan van de Gouden Strop Thrillertour. Wil jij ook zien hoe Gouden Stropwinnaar Marion Pauw live uitgehoord wordt over haar thriller Vogeleiland? Kaartjes voor 28 september in Assen en 29 september in Utrecht zijn nog beschikbaar!

Gouden Strop Thrillertour

Gepubliceerd op 22 september, 2022 om 12:03

Nina Nannini (directeur NBD Biblion): Thrillers zijn het meest uitgeleende genre in de bibliotheek. Voor bibliotheken verspreid door heel Nederland biedt deze tour een mooie kans om de auteurs bij hun publiek te brengen...’

 

Dit jaar, op de Avond van het Spannende Boek, won Marion Pauw de Gouden Strop 2022 met haar thriller Vogeleiland. Hiermee mag dit boek de titel 'Beste (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende boek' dragen. 

Op 28 september zal de Tour bij INKT in Assen zal Rosa Timmer in gesprek gaan met Marion Pauw. Tickets zijn hier verkrijgbaar!

Op 29 september zal in de Bibliotheek van Utrecht worden thrillerauteurs Marion Pauw, Linda van Rijn en Jet van Vuuren aan de tand gevoeld over hun successen en zal aansluitend een filmvertoning van Hitchcock’s Blackmail te zien zijn, met livemuziek van het Postland ensemble. Reserveer hier je tickets!

 

Lees hieronder meer over Vogeleiland van Marion Pauw.

 

 

Auteurs
Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Boeken
Marion Pauw - Vogeleiland
Marion Pauw

Eindelijk weer een thriller van Marion Pauw! En wat voor een!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws