Zoeken
Lees Christie 2023 - Juni
Vervolg de Lees Christie Challenge 2023 met onze suggestie voor de maand juni! Dit jaar ligt de focus op de methoden en motieven in de boeken van Agatha Christie.

Lees Christie 2023 - Juni

Gepubliceerd op 8 juni, 2023 om 16:00, aangepast op 8 juni, 2023 om 12:07

Voor juni moesten wij een boek kiezen waar iemand in wordt neergeschoten en hiervoor hebben wij Een goochelaarstruc gekozen.

Waar gaat het boek over?
Miss Marple logeert bij een oude schoolvriendin, die samen met haar echtgenoot een reclasseringsoord voor jeugdige misdadigers beheert. Tijdens haar verblijf vindt een raadselachtige moord plaats op een van de bestuursleden, en kort daarop volgt een dubbele moord op mogelijke getuigen. Dankzij een scherp inzicht weet Miss Marple de politie de sleutel te geven tot de oplossing van het raadsel.

Als je Een goochelaarstruc al hebt gelezen of graag een andere Christie uitkiest, kan je bijvoorbeeld gaan voor In Hotel Bertram, Het mysterieuze manuscript of N of M?.

Welke ga jij lezen? ⁠
Deel het met ons via #LeesChristie2023 & #ReadChristie2023⁠ of via de comments op onze Instagramposts iedere maand!

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Agatha Christie - Een goochelaarstruc
Agatha Christie

Agatha Christie - N of M?
Agatha Christie

Agatha Christie - In hotel Bertram
Agatha Christie

Sommige van de gasten zijn heel wat minder keurig dan ze lijken.

Agatha Christie - Het mysterieuze manuscript
Agatha Christie

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws