Zoeken
Elle Eggels - De achtste zuster

De achtste zuster

Elle Eggels

Over

Mijn onstuimige zoon Christian, pas zestien geworden, kwam niet meer thuis na school. Zijn vrienden wisten van niets. Mijn man verbood me naar de politie te gaan. Ik deed het toch. Ik had maar één kind. Nu, na zeven jaar, is hij mijn huis weer binnengestormd en heeft me meegetrokken in een wervelende orkaan.
Ik, Emma, ben opgegroeid in een Limburgs dorpje, in een huis waar alleen vrouwen woonden. Mijn vader verdween nog geen jaar na mijn geboorte van het toneel. Mijn moeder Martha en mijn zes tantes runden een bakkerij. We leefden zoals God het bedoeld had.
Ik heb mijn echtgenoot nog maar kort geleden begraven. Niets staat me meer in de weg om met Christian mee naar Andalusië te gaan en eindelijk mijn vleugels uit te slaan. Iedereen verklaart me voor gek maar ik heb mijn ticket al geboekt. In je kind vind je jezelf. Ik wil mezelf leren kennen. Ik wil flirten met het leven en de liefde!

Fragment

Auteur: Elle Eggels
Auteur

Elle Eggels veroverde in 1998 de gehele literaire wereld met haar debuutroman Het huis van de zeven zusters. Ze werd alom geroemd om haar bedwelmende schrijfstijl en vergeleken met grote namen als Isabel Allende en Gabriel García Márquez.
De achtste zuster, dat zich net als haar eerste roman gedeeltelijk afspeelt in het Limburgse dorpje waar de auteur is opgegroeid, is duizelingwekkend, gepassioneerd, beeldend, en hartverwarmend ontroerend.

Edities & Details
Paperback: De achtste zuster - Elle Eggels
ISBN: 9789044355185
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-05-2018
Prijs: € 23,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: De achtste zuster - Elle Eggels
ISBN: 9789044346220
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-06-2015
Prijs: € 7,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / Literary
Boeken
Annejet van der Zijl - Rijke mensen zijn anders
Annejet van der Zijl
Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort
Myrthe van der Meer - UP
Myrthe van der Meer
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws