Zoeken
Ate de Jong - De stalen Madonna

De stalen Madonna

Ate de Jong

Over

Leo Berliner kent de filmindustrie als geen ander, maar sinds de gruwelijke moord op zijn geliefde, Rebecca, wil hij er niets meer mee te maken hebben. Totdat een louche Hollywood-producent in koelen bloede wordt doodgeschoten. De Amerikaanse recherche houdt het op een wraakactie uitgevoerd door de maffia. Case closed. Maar een Hollandse verzekeringsmaatschappij moet drie miljoen betalen en stuurt Leo naar Hollywood om de zaak nader te onderzoeken.
Leo's speurtocht voert hem naar de opnames van de speelfilm Highway to Hell, een glamourwereld vol leugens, bedrog, overspel en drugs. Iedereen werkt hem tegen. Toch graaft Leo met gevaar voor eigen leven dieper en dieper in de filmbeerput, omdat dit zijn laatste kans is om de demonen uit zijn verleden te overwinnen. Hollywood is schuldig, maar kan Leo het bewijzen?

Fragment

Auteur: Ate de Jong
Auteur

Ate de Jong regisseerde, schreef en produceerde vele speelfilms waaronder Nederlandse toppers zoals Een Vlucht Regenwulpen en Het Bombardement. Diverse van zijn internationale films, zoals Miami Vice en Drop Dead Fred werden wereldwijde hits. Zijn Amerikaanse film Highway to Hell is in de loop der jaren uitgegroeid tot een cultklassieker. De Jong basseerde de thriller De Stalen Madonna op zijn persoonlijke ervaringen in Hollywood.

Edities & Details
Paperback: De stalen Madonna - Ate de Jong
ISBN: 9789044354317
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-02-2018
Prijs: € 21,99
Omvang: 364 pagina's

Bestel

Digitale download: De stalen Madonna - Ate de Jong
ISBN: 9789044347975
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-04-2016
Prijs: € 7,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Literary
Boeken
Judith Visser - In seizoenen
Judith Visser
Femmetje de Wind - Het beloofde leven
Femmetje de Wind
Agatha Christie - Het derde meisje
Agatha Christie
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws