Zoeken
Agatha Christie - Getuige à charge

Getuige à charge

Agatha Christie

Over

'Getuige à charge' is de titel van het eerste van de acht verhalen die dit boek bevat. Het is een van de beroemdste verhalen die Agatha Christie ooit heeft geschreven en de eerste verfilming ervan - met in de hoofdrollen Marlene Dietrich en Charles Laughton - is al even beroemd geworden. Maar ook de andere zeven verhalen in deze bundel zijn staaltjes van vernuft en de veelzijdigheid van Agatha Christie.

Fragment

Auteur: Agatha Christie
Auteur

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Edities & Details
Paperback: Getuige à charge - Agatha Christie
ISBN: 9789044352795
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-05-2017
Prijs: € 19,99
Omvang: 170 pagina's

Bestel

Digitale download: Getuige à charge - Agatha Christie
ISBN: 9789044352801
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-05-2017
Prijs: € 7,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Serie: Agatha Christie NUR: 331 - Detectives THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Klassieke misdaad en mysteriefictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Klassieker BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Classics BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Traditional
Boeken
Agatha Christie - Moord op de Nijl
Agatha Christie
Agatha Christie - Zoek de moordenaar
Agatha Christie
Agatha Christie - Miss Marple met vakantie
Agatha Christie
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws