Zoeken
Tineke Beishuizen - Schaduwtuin

Schaduwtuin

Tineke Beishuizen

Over

Een excentrieke illustratrice van natuurboeken ligt dood onder aan de trap van haar afgelegen landhuis. De kleindochter van een bekende strafpleiter wordt ontvoerd en gruwelijk mishandeld. Een ambitieuze televisiepresentatrice gaat over lijken om de kijkcijfers van haar dagelijkse roddelprogramma op te drijven. Een gewetenloos gangsterliefje probeert haar grote slag te slaan.

Auteur: Tineke Beishuizen
Auteur

Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de thriller Als zand door mijn vingers, die meteen een bestseller werd. Ook haar daarop volgende boeken kwamen in de top-60, waaronder Wat doen we met Fred? (2006) en Schaduwtuin.
Tineke schrijft al jarenlang diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil. Naast de bestsellers en columns schreef Tineke Beishuizen songteksten voor onder meer Marco Bakker en Rob de Nijs.

Edities & Details
Paperback: Schaduwtuin - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789044351880
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 07-09-2016
Prijs: € 21,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Digitale download: Schaduwtuin - Tineke Beishuizen
ISBN: 9789049954178
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-11-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 133 pagina's

Bestel

NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Inge Ipenburg - Een schitterend ongeluk
Inge Ipenburg
Patricia Snel - De jacht
Patricia Snel
Milou van der Will - In mijn bloed
Milou van der Will
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws