Zoeken
Lodewijk Hoekstra - Groen geluk

Groen geluk

Lodewijk Hoekstra

Een duurzamer leven begint bij jezelf!
Over

Lodewijk Hoekstra is bekend geworden als tv-tuinman, maar is naast zijn tv-werk fanatiek voorvechter van een duurzame wereld. Hij was van kleins af aan al veel buiten en geïnteresseerd in alles wat groeide en bloeide en daarom gaat het hem aan het hart dat ons gedrag en onze consumptie vaak niet in balans zijn met onze leefomgeving. In zijn boek geeft hij tips en trucs voor een duurzamer en bewuster leven en wil hij mensen inspireren om zelf actie te nemen bij het verduurzamen en vergroenen van de eigen leefomgeving. Water, energie, voedsel, groen in en buiten het huis. Alles komt aan bod!

Fragment

Auteur: Lodewijk Hoekstra
Auteur

Lodewijk Hoekstra is bekend geworden als tv-tuinman, maar is naast zijn tv-werk fanatiek voorvechter van een duurzame wereld. Samen met tuin- en landschapontwerper Nico Wissing richtte hij NL Greenlabel op, een platform dat zich richt op vergroening van de openbare ruimte in alle facetten. Hij woont samen met zijn gezin in een duurzame, zelf gebouwde woning aan de rand van Naarden.

Edities & Details
Audio download: Groen geluk - Lodewijk Hoekstra
ISBN: 9789044357615
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-04-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 284 minuten

Bestel

Paperback: Groen geluk - Lodewijk Hoekstra
ISBN: 9789044356687
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 18-09-2020
Prijs: € 24,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Digitale download: Groen geluk - Lodewijk Hoekstra
ISBN: 9789044356694
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-09-2020
Prijs: € 7,99
Omvang: 208 pagina's

Bestel

Voorlezer: Lodewijk Hoekstra NUR: 400 - Informatief en entertainment THEMA: Levensstijl, hobby‘s en vrije tijd THEMA: Zelfvoorzienende en ‘groene’ levensstijl BISAC: NATURE / General
Boeken
Nunu Kaller - Fuck beauty
Nunu Kaller

Te dik? Te mager? Te lang? Te klein? Wereldwijd zijn er talloze mannen en vrouwen die niet tevreden zijn met hoe ze eruitzien. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand? Ook Nunu Kaller is bekend met dit ...

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws