Zoeken
Nunu Kaller - Fuck beauty

Fuck beauty

Nunu Kaller

Over

Te dik? Te mager? Te lang? Te klein? Wereldwijd zijn er talloze mannen en vrouwen die niet tevreden zijn met hoe ze eruitzien. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand? Ook Nunu Kaller is bekend met dit onzekere gevoel. In Fuck beauty omschrijft Nunu op een geestige, eerlijke en oprechte manier (en met een goede portie maatschappijkritiek) waarom ze zo lang worstelde met haar onzekerheden en haar obsessie met het zogenaamde perfecte lichaam. Ze snijdt urgente en actuele onderwerpen aan en roept ons allemaal op om liefdevoller met ons eigen uiterlijk om te gaan.

Fragment

Auteur: Nunu Kaller
Auteur

Nunu Kaller (1981) is werkzaam bij Greenpeace in Wenen. Na haar studies journalistiek, Engelse taal- en letterkunde en geschiedenis werkte ze twee jaar op de redactie Politiek van Die Presse en zette ze zich in voor verscheidene non-profitorganisaties. Ze heeft al een succesvol boek op haar naam staan: Ich Kauf Nix (Nothing for me, thanks! How i found Happiness by Going on a Shopping Diet).

Edities & Details
Paperback: Fuck beauty - Nunu Kaller
ISBN: 9789044360233
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 11-05-2020
Prijs: € 22,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Fuck beauty - Nunu Kaller
ISBN: 9789044355178
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-01-2019
Prijs: € 7,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie NUR: 400 - Informatief en entertainment THEMA: Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: SELF-HELP / General
Boeken
Paus Franciscus - De Naam van God is genade
Paus Franciscus
Edith Hahn Beer - De joodse bruid
Edith Hahn Beer
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws