Zoeken
Sarah Meuleman - In mijn voetsporen

In mijn voetsporen

Sarah Meuleman

Trektocht over oude paden naar een nieuwe toekomst, persoonlijk en hartverwarmend
Over

Als twintiger doorkruiste Sarah Meuleman het Noorden van Engeland. Met een zware rugtas liep ze het beroemde Coast to Coast pad, van de Ierse Zee naar de Noordzee. Onlangs vond ze het dagboek terug dat ze tijdens haar reis heeft bijgehouden.

Twintig jaar na die eerste tocht besluit Sarah, inmiddels moeder, schrijver en geliefde, om het pad opnieuw te lopen. Zonder voorbereiding of noemenswaardige conditie, begint ze aan de zware route die al gauw een onverwachte wending neemt. Al wandelend in haar oude voetsporen herontdekt ze niet alleen het landschap, maar ook zichzelf.

In mijn voetsporen is een hartverwarmende ode aan het wandelen en een ontroerend verhaal over de keerpunten in het leven, over dromen en herinneringen, over groeien en de kracht van afscheid nemen.

Auteur: Sarah Meuleman
Auteur

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor verschillende media en heeft een tweewekelijkse column die in zowel NRC als De Standaard verschijnt. Haar debuutroman De zes levens van Sophie werd genomineerd voor de Bronzen Uil en werd in Amerika uitgegeven. Daarnaast schreef ze de spannende romans De vondeling en Zie mij graag. Met deze laatste won ze de Boekenpanda 2023, een Vlaamse literatuurprijs. In 2024 worden er twee nieuwe boeken van Sarah Meuleman verwacht.

Edities & Details
Paperback: In mijn voetsporen - Sarah Meuleman
ISBN: 9789044367041
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 20-06-2024
Prijs: € 22,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: In mijn voetsporen - Sarah Meuleman
ISBN: 9789044367058
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 20-06-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie NUR: 508 - Reisverhalen THEMA: Autobiografie: avonturiers en ontdekkingsreizigers THEMA: Persoonlijke religieuze getuigenissen en inspirerende werken THEMA: Wandelen, trekken THEMA: Verhalend thema: coming of age THEMA: Noord- en Noord-Oost Engeland THEMA: Noordwest-England BISAC: FICTION / Biographical BISAC: TRAVEL / Europe / Great Britain BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / General
Boeken
Rena Kornreich Gelissen met Heather Dune Macadam - Rena's belofte
Rena Kornreich Gelissen met Heather Dune Macadam
Bana Alabed - Hallo wereld
Bana Alabed
Christopher McDougall - Hardlopen met Sherman
Christopher McDougall
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws