Zoeken
Mel Wallis de Vries - Waanzin

Waanzin

Mel Wallis de Vries

Over

Kort na elkaar verdwijnen er vier meisjes. Spoorloos. De politie denkt dat ze zijn weggelopen en besteedt weinig aandacht aan de vermissingen.
De zeventienjarige Claire is met haar vader naar Rotterdam verhuisd. Ze haat de stad en mist haar oude vriendinnen vreselijk. Ze ligt behoorlijk met zichzelf (en de nieuwe vriendin van haar vader) overhoop. Dan opeens is haar leven in gevaar. Een geheimzinnige man heeft het op haar gemunt. Claire raakt al snel verstrikt in een psychologisch kat-en-muisspelletje. Weet ze uit handen van de man te blijven? En is er een verband tussen de vier verdwenen meisjes en het verhaal van Claire? Pas tijdens de bloedstollende ontknoping komt Claire achter alle antwoorden.

Edities & Details
Digitale download: Waanzin - Mel Wallis de Vries
ISBN: 9789044326147
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-08-2009
Prijs: € 6,99
Omvang: 223 pagina's

Bestel

NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Law & Crime BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories
Boeken
Mel Wallis de Vries - Uitgespeeld
Mel Wallis de Vries
Yvonne Dudock - De tostigirls
Yvonne Dudock
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws