Zoeken
Sara Blædel - Groene sneeuw

Groene sneeuw

Sara Blædel

Het eerste deel in de succesvolle Louise Rick-serie van Deense bodem
Over

Het is druk op de afdeling Moordzaken van het Hoofdbureau van Politie in Kopenhogen wanneer niet één maar twee moorden worden gemeld. Een jonge vrouw is gewurgd aangetroffen in een park en een journalist is vermoord op de binnenplaats van het Royal Hotel in Kopenhagen.
Rechercheur Louise Rick wordt op de zaak van het jonge meisje gezet, maar ze raakt al snel verstrikt in het oplossen van de andere moord als blijkt dat haar beste vriendin, journalist Camilla Lind, de vermoorde man kende. Louise probeert te voorkomen dat haar vriendin er te veel bij betrokken raakt, maar Camilla is niet iemand die een interessant verhaal laat schieten. En deze keer is Camilla misschien te ver gegaan...

Auteur: Sara Blædel
Auteur

Sara Blædel is de Deense bestsellerauteur van o.a. de Louise Rick-serie. Er zijn wereldwijd meer dan 5 miljoen van haar boeken verkocht. Ze werd in Denemarken al vier keer tot auteur van het jaar benoemd.

Edities & Details
Digitale download: Groene sneeuw - Sara Blædel
ISBN: 9789044365023
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2024
Prijs: € 9,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Serie: Louise Rick Vertaler: Maaike van Hassel NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Denemarken BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Boeken
Kristina Ohlsson - Uitverkoren
Kristina Ohlsson
Kristina Ohlsson - Ontvoerd
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws