Zoeken
Tami Hoag - Het negende meisje

Het negende meisje

Tami Hoag

Over

Een thriller, waarin de spanning tot het einde wordt vastgehouden en waarin ook humor en een vleugje romantiek niet ontbreken.' NBD Biblion over Dieper dan de doden

'Een onvergetelijk psychologisch drama over verlies, schuld, frustratie en ongekend en onverklaarbaar kwaad.' Kirkus

Het ongeïdentificeerde lichaam dat gevonden wordt in Minneapolis is het negende in precies een jaar tijd. Rechercheurs Sam Kovac en Nikki Liska zijn geschokt als ze ontdekken dat het lichaam van het meisje onherkenbaar is verminkt. Als Kovac en Liska zich verdiepen in de zaak stuiten ze op een beerput van familieproblemen, pesterijen en uiteindelijk een prille liefde. Wat is het jonge meisje uiteindelijk fataal geworden?

Tami Hoag is de #1 New York Times bestsellerauteur van vele thrillers, waaronder Dieper dan de doden en Geheimen in het graf.

Fragment

Auteur: Tami Hoag
Auteur

Tami Hoag is de # 1 New York Times bestsellerauteur van vele thrillers, waaronder Dieper dan de doden en Geheimen in het graf. Ze woont afwisselend in Los Angeles en Palm Beach, Florida.

Edities & Details
Paperback: Het negende meisje - Tami Hoag
ISBN: 9789044358537
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 26-08-2019
Prijs: € 28,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Digitale download: Het negende meisje - Tami Hoag
ISBN: 9789044343847
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-05-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 372 pagina's

Bestel

NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Magnus Jonsson - De aasgieren
Magnus Jonsson
Clive Cussler - Reis van de farao's
Clive Cussler
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws