Zoeken
Xenia Kasper - Ongeremd

Ongeremd

Xenia Kasper

Over

De bevlogen misdaadjournaliste Maja onderzoekt voor haar populaire televisieprogramma de moord op een zakenman. Ze hoopt de politie met haar onderzoek voor te zijn en de moord zelf te kunnen oplossen, zodat ze de primeur kan scoren die ze zo hard nodig heeft.
Maar dan volgt er een tweede moord en gaat de zaak een heel andere richting uit dan Maja had kunnen vermoeden. De druk om de moordenaar te vinden wordt steeds groter, en Maja raakt persoonlijk betrokken bij de oplossing van de zaak. Wanneer het uitloopt op een confrontatie, komt ook haar eigen leven in gevaar.

Xenia Kasper is manager en persagent van Linda de Mol, Bridget Maasland en Dieter Troubleyn. Ze is van oorsprong Duitse maar woont en werkt al jarenlang in Nederland. Vorig jaar verscheen haar succesvolle thriller Chimaera.

Auteur: Xenia Kasper
Auteur

Edities & Details
Paperback: Ongeremd - Xenia Kasper
ISBN: 9789044358360
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 24-07-2019
Prijs: € 26,99
Omvang: 348 pagina's

Bestel

Digitale download: Ongeremd - Xenia Kasper
ISBN: 9789049953201
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 30-10-2012
Prijs: € 7,99
Omvang: 308 pagina's

Bestel

NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Psychologische thriller BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Women Sleuths BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Boeken
Camilla Läckberg - Vrouwen zonder genade
Camilla Läckberg
Annejet Van der Zijl - De val van Annika S.
Annejet Van der Zijl
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws