Zoeken
Michael Berg - Het meisje op de weg

Het meisje op de weg

Michael Berg

Over

Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk, aan de rand van het Centraal Massief. Wanneer ze op een avond, na een lange dag in haar artsenpraktijk, naar huis rijdt, vindt ze een bewusteloos meisje op de weg. Ze besluit haar mee te nemen naar huis, waar het meisje langzaam bijkomt. Anne en Guido geven haar onderdak voor de nacht.

De volgende ochtend blijken Guido en het meisje spoorloos verdwenen. Wanneer de politie Guido vervolgens ook nog verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze eigenlijk over haar nieuwe vriend weet.

Michael Berg weet je als geen ander op het puntje van je stoel te krijgen met deze razendspannende roadtrip door Frankrijk. Hij behoort tot de absolute top van Nederlandse thrillerschrijvers. Hij heeft meerdere thrillers geschreven, waaronder Nacht in Parijs waarvoor hij De Gouden Strop won, Hôtel du Lac, Twee zomers, Heller en Het meisje op de weg.

Fragment

Auteur: Michael Berg
Auteur

Michael Berg zette zichzelf bij het grote publiek op de kaart met Nacht in Parijs, waar hij in 2013 de Gouden Strop mee won. Met Het meisje op de weg en Broertje bevestigde hij dat hij tot de top van Nederlandse thrillerschrijvers behoort; beide boeken waren genomineerd voor de Gouden Strop. De vermissing is een bijzondere titel. Het is zijn tiende thriller, en dus een jubileumthriller, en daarnaast is het een weerzien met het hoofdpersonage uit Nacht in Parijs: journaliste Chantal Zwart.

Edities & Details
Paperback: Het meisje op de weg - Michael Berg
ISBN: 9789044355864
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-11-2018
Prijs: € 29,99
Omvang: 402 pagina's

Bestel

Audio download: Het meisje op de weg - Michael Berg
ISBN: 9789044354379
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 04-04-2018
Prijs: € 10,99
Speelduur: 625 minuten

Bestel

Digitale download: Het meisje op de weg - Michael Berg
ISBN: 9789044346244
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2015
Prijs: € 7,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Voorlezer: Marion de Witte NUR: 332 - Thrillers THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary
Boeken
Sara Blædel - Groene sneeuw
Sara Blædel
Kristina Ohlsson - Verdronken
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws