Zoeken
THB in de pers
Vanaf vandaag hebben we een nieuw rubriekje: ‘THB in de pers’. Elke woensdag plaatsen we een artikel op de website waarin we al het nieuws rondom THB en onze boeken bespreken! 

THB in de pers

Gepubliceerd op 19 januari, 2022 om 14:53, aangepast op 19 januari, 2022 om 15:16

Deze week stond De weg naar huis van Sebastian Fitzek in de schijnwerpers! Mustreads or Not noemde dit spannende boek ‘verplichte leeskost voor thrillerliefhebbers’.

Ook ThrillZone had lovende kritiek over De weg naar huis: ‘Een prachtig geschreven en bloedstollend verhaal’. Ze gaven het boek vijf sterren. 

Tot slot de recensie van Read by Liz, die het boek ook vijf sterren gaf en het volgende zei in haar recensie: ‘De weg naar huis is een spannende thriller met een aangrijpend en sterk plot. Ook personages en schrijfstijl scoren goed en zorgen ervoor dat dit echt een topthriller is!’

Boekstagrammer Schelley schreef een positieve recensie over het debuut van Amanda Block: De verloren verteller. ‘Een magisch verhaal dat je doet dromen en dat hoop brengt.’

Het Wolvennest van Elodie Harper stond vorige week in de schijnwerpers door een winactie van Banger sisters. Die winactie is nu gesloten. 
 

Auteurs
Auteur: Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) studeerde rechtswetenschappen en werkt als journalist en schrijver voor radiostations en tv-zenders. Van zijn psychologische thrillers zijn miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan in niet minder dan negenentwintig talen.

Auteur: Amanda Block

Amanda Block heeft een master in creatief schrijven en is ghostwriter, redacteur en bijlesdocent. Haar werk is vaak geïnspireerd op mythen en sprookjes, die ze als uitgangspunt gebruikt om nieuwe verhalen te vertellen. Haar korte verhalen zijn gepubliceerd in verschillende tijdschriften en bloemlezingen en stonden op de shortlist van wedstrijden zoals de Bridport Prize en de Mslexia Short Story Competition. De verloren verteller is haar debuurtoman.

Auteur: Elodie Harper

Elodie Harper is journalist en prijswinnend auteur. Een van haar kortverhalen won de Bazaar of Bad Dreams-wedstrijd die beoordeeld werd door niemand minder dan Stephen King. Momenteel werkt ze als verslaggever en presentator voor de Britse zender ITV.

Boeken
Sebastian Fitzek - De weg naar huis
Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt...

Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block

Een betoverende ode aan de kracht van verhalen

Elodie Harper - Het Wolvennest
Elodie Harper

Verkocht als jong meisje. Slavin in een Pompejaans bordeel. Haar naam is Amara. Welkom in Het Wolvennest.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws