Zoeken
Amanda Block - De verloren verteller

De verloren verteller

Amanda Block

Een betoverende ode aan de kracht van verhalen
Over

Rebecca kan zich haar vader Leo Sampson nauwelijks herinneren. Het enige wat ze weet is dat hij een geliefde kindertelevisiester was die spoorloos verdween toen ze slechts zes jaar oud was. Maar wanneer Ellis, een journalist, opduikt om informatie over Leo te vragen, begint ze zich af te vragen of er meer achter het verhaal van haar vaders verdwijning zit dan haar familie haar doet geloven.

Dan krijgt Rebecca een boek met zeven sprookjes, geschreven door Leo, opgedragen aan zijn dochter. Door de magie van elk van deze verhalen krijgt Rebecca de kans om te ontdekken wie haar vader was en wat hij heeft meegemaakt - en zelfs waar hij nu zou kunnen zijn...

Auteur: Amanda Block
Auteur

Amanda Block heeft een master in creatief schrijven en is ghostwriter, redacteur en bijlesdocent. Haar werk is vaak geïnspireerd op mythen en sprookjes, die ze als uitgangspunt gebruikt om nieuwe verhalen te vertellen. Haar korte fictie is gepubliceerd in verschillende tijdschriften en bloemlezingen en stond op de shortlist van wedstrijden zoals de Bridport Prize en de Mslexia Short Story Competition. De verloren verteller is haar debuurtoman.

Edities & Details
Paperback: De verloren verteller - Amanda Block
ISBN: 9789044363630
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 17-11-2021
Prijs: € 22,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: De verloren verteller - Amanda Block
ISBN: 9789044363647
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 17-11-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Audio download: De verloren verteller - Amanda Block
ISBN: 9789044363654
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 17-11-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 800 minuten

Bestel

Vertaler: Els Franci-Ekeler NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Gezin en gezondheid THEMA: Fantasy BISAC: FICTION / Romance / General BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General BISAC: FICTION / Fantasy / Dragons & Mythical Creatures
Boeken
S.L. Grey - Het appartement
S.L. Grey
Tess Gerritsen - De chirurg
Tess Gerritsen
Georgia Hunter - Wij waren de gelukkigen
Georgia Hunter
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws