Zoeken
THB in de pers
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de pers! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de pers

Gepubliceerd op 9 maart, 2022 om 15:08, aangepast op 9 maart, 2022 om 15:09

Op Leestafel.info stond een leuke recensie over De verloren verteller van Amanda Block: 'De lezer is vanaf het begin geboeid'.

Ook stond in het Brabants Dagblad een leuk Agatha Christie-moordmysterie als leestip: Moord in de pastorie

Auteurs
Auteur: Amanda Block

Amanda Block heeft een master in creatief schrijven en is ghostwriter, redacteur en bijlesdocent. Haar werk is vaak geïnspireerd op mythen en sprookjes, die ze als uitgangspunt gebruikt om nieuwe verhalen te vertellen. Haar korte verhalen zijn gepubliceerd in verschillende tijdschriften en bloemlezingen en stonden op de shortlist van wedstrijden zoals de Bridport Prize en de Mslexia Short Story Competition. De verloren verteller is haar debuurtoman.

Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block

Een betoverende ode aan de kracht van verhalen

Agatha Christie - Moord in de pastorie
Agatha Christie

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws