Zoeken
THB in de pers
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de pers! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de pers

Gepubliceerd op 16 maart, 2022 om 15:19

Op Boekiewoogie kreeg De verloren verteller deze week 4 van de 5 sterren: 'Amanda Block weet het voor elkaar te krijgen dat het net lijkt alsof de sprookjes daadwerkelijk door Leo of een andere schrijver zijn geschreven. De sfeer is dan super magisch en op zulke momenten besef je pas echt dat verhalen ontzettend krachtig zijn. De sfeer van De verloren verteller is zo magisch en krachtig dat je er geen genoeg van kunt krijgen.'

Ook Zoen me tot ik zwicht kon deze week op een mooie recensie rekenen, op Hebban. 'Het is fijn om een hoofdpersonage te hebben waar een hoek van af is. Meestal zien we de perfecte, onschuldige en knappe meid verliefd worden op de mysterieuze, charmante en afgetrainde kerel. Lekker standaard. Maar hier is dit anders. Door Stella haar Asperger is ze bijzonder en interpreteert ze dingen soms wat anders. Michael heeft ook zo zijn eigen issues. De authenticiteit van de personages is echt een groot pluspunt.'

 

 

Auteurs
Auteur: Amanda Block

Amanda Block heeft een master in creatief schrijven en is ghostwriter, redacteur en bijlesdocent. Haar werk is vaak geïnspireerd op mythen en sprookjes, die ze als uitgangspunt gebruikt om nieuwe verhalen te vertellen. Haar korte verhalen zijn gepubliceerd in verschillende tijdschriften en bloemlezingen en stonden op de shortlist van wedstrijden zoals de Bridport Prize en de Mslexia Short Story Competition. De verloren verteller is haar debuurtoman.

Auteur: Helen Hoang

Helen Hoang las haar eerste roman toen ze dertien was en sindsdien is ze verslaafd aan romantische verhalen. Met haar debuutroman Zoen me tot ik zwicht bewees ze meteen dat ze een feelgoodauteur is om in het oog te houden. Helen woont met haar man, twee kinderen en een paar goudvissen in San Diego, Californië.

Boeken
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block

Een betoverende ode aan de kracht van verhalen

Helen Hoang - Zoen me tot ik zwicht
Helen Hoang

Er bestaat niet genoeg data om te voorspellen wie je hart sneller zal doen kloppen...

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws