Zoeken
THB in de pers
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de pers! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de pers

Gepubliceerd op 16 februari, 2022 om 15:29, aangepast op 15 februari, 2022 om 16:31

Allereerst stond er deze week een prachtige recensie op Leeskost.info over De erfenis van Solomon Farthing: "Deze roman is op fantastische wijze opgezet. Alle gebeurtenissen, alle personages, iedere tijdsperiode, alles haakt in elkaar. Er zijn prachtige zinnen en mooie beschrijvingen van de omgeving. Paulson heeft een trefzekere pen om sfeer te beschrijven."

NBD Biblion schreef recensieteksten voor meerdere van onze boeken voor de bibliotheek! Over De verloren verteller: "Met een meeslepende vertelstijl en het neerzetten van natuurgetrouwe personages weet de auteur de aandacht van de lezer te pakken."
Ook over Clive Cussler zijn zij enthousiast! Zijn spannende mysterie Duivelspoort kreeg de lovende recensie: "Mede door de band die de lezer opgebouwd heeft met de sympathieke hoofdrolspelers leest het als een trein." en over Stormvloed las de tekst: "In het boek worden diverse verhaallijnen handig door elkaar verweven, wat een originele afwikkeling en een sterke opbouw oplevert."

 

 

Auteurs
Auteur: Amanda Block

Amanda Block heeft een master in creatief schrijven en is ghostwriter, redacteur en bijlesdocent. Haar werk is vaak geïnspireerd op mythen en sprookjes, die ze als uitgangspunt gebruikt om nieuwe verhalen te vertellen. Haar korte verhalen zijn gepubliceerd in verschillende tijdschriften en bloemlezingen en stonden op de shortlist van wedstrijden zoals de Bridport Prize en de Mslexia Short Story Competition. De verloren verteller is haar debuurtoman.

Auteur: Clive Cussler

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Boeken
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block

Een betoverende ode aan de kracht van verhalen

Clive Cussler en Graham Brown - Duivelspoort
Clive Cussler en Graham Brown

'Spanning van het begin tot het einde.' NBD BIBLION

Clive Cussler - Stormvloed
Clive Cussler

'Dirk Pitt: Avontuurlijk en moedig als altijd' Krikus Review

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws