Zoeken
Clive Cussler - Stormvloed

Stormvloed

Clive Cussler

'Dirk Pitt: Avontuurlijk en moedig als altijd' Krikus Review
Over

Hard toe aan een paar dagen rust, neemt Dirk Pitt zijn intrek in een huisje aan het Orion-meer in de staat Washington. Maar wat een ontspannende vakantie had moeten worden, verandert in een levensgevaarlijk avontuur. Pitt ontdekt dat het gebied rond het meer in handen is van de schatrijke zakenman Qin Shang, die voor veel geld Chinese immigranten naar Amerika en Europa smokkelt. Als Pitt een kijkje onder water neemt, stuit hij op honderden lijken. Boven water weet hij ternauwernood een groepje ontredderde immigranten van de verdrinkingsdood te redden.

Clive Cussler schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Clive Cussler woont in Arizona.

Fragment

Quotes
NBD Biblion
'In het boek worden diverse verhaallijnen handig door elkaar verweven, wat een originele afwikkeling en een sterke opbouw oplevert.'
Auteur: Clive Cussler
Auteur

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Edities & Details
Paperback: Stormvloed - Clive Cussler
ISBN: 9789044364415
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 20-10-2021
Prijs: € 39,99
Omvang: 608 pagina's

Bestel

Digitale download: Stormvloed - Clive Cussler
ISBN: 9789044345452
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-08-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 533 pagina's

Bestel

Paperback: Stormvloed - Clive Cussler
ISBN: 9789044344707
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-08-2014
Prijs: € 10,00
Omvang: 608 pagina's

Bestel

Serie: Dirk Pitt-avonturen NUR: 332 - Thrillers THEMA: Avonturenroman THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Action & Adventure BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Nieuws
THB in de pers

THB in de pers

Het is weer woensdag en dat betekent THB in de pers! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Boeken
Stefan Ahnhem - Zonder gezicht
Stefan Ahnhem
Sara Blædel - De stille weduwe
Sara Blædel
John Brownlow - Achttien
John Brownlow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws