Zoeken
THB in de pers
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de pers! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de pers

Gepubliceerd op 2 februari, 2022 om 16:30, aangepast op 2 februari, 2022 om 15:49

Op Hebban is een leuke recensie over De verloren verteller te vinden door HeavenLeighBooks: 'De schrijfstijl van Amanda Block is mysterieus, fascinerend, origineel en meeslepend. Heel mooi hoe je langzaamaan de puzzelstukje neerlegt en je op een geven moment door hebt wat zich hier nu allemaal precies afspeelt.'

Lilianbeleeft gaf het boek De weg naar huis van Sebastian Fitzek een "welverdiende 4 sterren" in haar recensie. "Genieten. Dat is wat ik deed tijdens het lezen (...) De weg naar huis is een knap geschreven psychologische thriller"

Visie Gids noemde Het meisje, de kat en het bos van Mala Kacenberg "indrukwekkend." In maart verschijnt dit boek.

Auteurs
Auteur: Amanda Block

Amanda Block heeft een master in creatief schrijven en is ghostwriter, redacteur en bijlesdocent. Haar werk is vaak geïnspireerd op mythen en sprookjes, die ze als uitgangspunt gebruikt om nieuwe verhalen te vertellen. Haar korte verhalen zijn gepubliceerd in verschillende tijdschriften en bloemlezingen en stonden op de shortlist van wedstrijden zoals de Bridport Prize en de Mslexia Short Story Competition. De verloren verteller is haar debuurtoman.

Auteur: Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) studeerde rechtswetenschappen en werkt als journalist en schrijver voor radiostations en tv-zenders. Van zijn psychologische thrillers zijn miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan in niet minder dan negenentwintig talen.

Boeken
Amanda Block - De verloren verteller
Amanda Block

Een betoverende ode aan de kracht van verhalen

Sebastian Fitzek - De weg naar huis
Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt...

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws