Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 4 mei, 2022 om 16:00, aangepast op 3 mei, 2022 om 12:24

Een mooie boekentip van Anna Wagemans (75) uit Zutphen was deze week in ZIN Magazine te vinden over Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens: 'Zo beeldend geschreven dat het is of je zelf in de moerassen van North Carolina woont, net als "moerasmeisje" Kya.'

Readalicious.nl was te spreken over De partycrasher van Sophie Kinsella: 'Een vleugje nostalgie, een feest waar je bij had willen zijn, een net-functionerende familie en de jeugdliefde zijn de perfecte ingrediënten voor De partycrasher'

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is een internationaal geliefde en gerenomeerde bestsellerauteur. Ze veroverde de harten van miljoenen lezers met onder meer haar Shopaholic-serie en meest recent De burn-out. Eind 2022 werd er een kwaadaardige hersentumor bij haar ontdekt, inmiddels is ze geopereerd en herstelt ze van de behandeling. Op basis van die ervaringen schreef ze deze novelle.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Sophie Kinsella - De partycrasher
Sophie Kinsella

Een humoristische en hartverwarmende roman over familie en liefde

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws