Zoeken
Sophie Kinsella - De partycrasher

De partycrasher

Sophie Kinsella

Een humoristische en hartverwarmende roman over familie en liefde
Over

Nadat haar ouders uit elkaar zijn gegaan is Effie vervreemd geraakt van haar vader en begon ze een vete met zijn knappe (en veel jongere) nieuwe vriendin, Krista. En nu krijgt Effie nog meer slecht nieuws: Greenoaks, het Victoriaanse landhuis dat Effie haar hele leven haar thuis noemde, wordt verkocht. Wanneer Krista besluit een 'housecooling'-feest te geven, weigert Effie te gaan. Maar dan herinnert ze zich dat een geliefde schat uit haar kindertijd nog steeds in het huis verborgen ligt. Haar enige kans om die terug te krijgen is door in te breken terwijl iedereen druk aan het feesten is. Terwijl Effie door het huis sluipt, zich verstopt onder tafels en door kiertjes gluurt, realiseert ze dat de geheimen die Greenoaks bewaart niet alleen op zolder liggen.

Auteur: Sophie Kinsella
Auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde politicologie, filosofie en economie in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Edities & Details
Paperback: De partycrasher - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044364460
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 22-03-2022
Prijs: € 22,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: De partycrasher - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044364477
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 22-03-2022
Prijs: € 11,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Audio download: De partycrasher - Sophie Kinsella
ISBN: 9789044364484
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 22-03-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 600 minuten

Bestel

Vertaler: Mariëtte van Gelder NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / Romance / General BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Humorous / General
Boeken
Roxanne Veletzos - Natalia
Roxanne Veletzos
Anthony Doerr - Wolkenstad
Anthony Doerr
Tess Gerritsen - De chirurg
Tess Gerritsen
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws