Zoeken
Fredrika Bergman-serie van Kristina Ohlsson binnenkort te beluisteren als audioboek
De gehele bestsellerreeks van Kristina Olsson, een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs, is binnenkort beschikbaar als audioboek.

Fredrika Bergman-serie van Kristina Ohlsson binnenkort te beluisteren als audioboek

Gepubliceerd op 11 oktober, 2022 om 11:24, aangepast op 13 oktober, 2022 om 15:31

Het audioboek van het eerste deel, Ongewenst, is vanaf NU te beluisteren en we zijn ondertussen hard aan het werk met de audio-opnames van de andere delen, dus elke twee maanden zal een nieuw deel verschijnen bij THB.⁠

Over het eerste deel, Ongewenst:⁠
In Zweden wordt op een regenachtige zomerse dag een klein meisje uit een overvolle trein ontvoerd. Haar moeder is per ongeluk op het vorige station achtergebleven. De bemanning van de trein was op de hoogte gebracht en zou een oogje op het slapende kind houden. Maar zodra de trein het station van Stockholm inrijdt, is het meisje spoorloos verdwenen. Inspecteur Alex Recht en zijn team, geholpen door onderzoekster Fredrika Bergman, nemen de zaak op zich. Aanvankelijk lijkt het op een klassieke ruzie over de voogdij. Maar als het kind dood wordt gevonden met het woord 'ongewenst' op haar voorhoofd, verandert de zaak in de grootste nachtmerrie van het onderzoeksteam: de jacht op een briljante en meedogenloze moordenaar.⁠

De volgorde van de boekenserie is:
Ongewenst
- Verzwegen
Verdwenen
Ontvoerd
- Uitverkoren


PS volgend jaar zal het nieuwe deel van de Fredrika Bergman-reeks verschijnen: Verdronken!⁠

Auteurs
Auteur: Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson is een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs. Voordat ze fulltime schrijver werd, werkte ze voor OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe), de Zweedse Veiligheidsdienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sinds haar overstap naar een literaire carrière is ze een veel voorkomende naam op nationale en internationale bestsellerlijsten.

Boeken
Kristina Ohlsson - Ongewenst
Kristina Ohlsson

Het eerste deel van de Fredrika Bergman-serie

Kristina Ohlsson - Verzwegen
Kristina Ohlsson

Deel twee in de Fredrika Bergman-serie

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws