Zoeken
Kristina Ohlsson - Ongewenst

Ongewenst

Kristina Ohlsson

Het eerste deel van de Fredrika Bergman-serie
Over

In Zweden wordt op een regenachtige zomerse dag een klein meisje uit een overvolle trein ontvoerd. Haar moeder is per ongeluk op het vorige station achtergebleven. De bemanning van de trein was op de hoogte gebracht en zou een oogje op het slapende kind houden. Maar zodra de trein het station van Stockholm inrijdt, is het meisje spoorloos verdwenen. Inspecteur Alex Recht en zijn team, geholpen door onderzoekster Fredrika Bergman, nemen de zaak op zich. Aanvankelijk lijkt het op een klassieke ruzie over de voogdij. Maar als het kind dood wordt gevonden met het woord 'ongewenst' op haar voorhoofd, verandert de zaak in de grootste nachtmerrie van het onderzoeksteam: de jacht op een briljante en meedogenloze moordenaar.

Fragment

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson is een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs. Voordat ze fulltime schrijver werd, werkte ze voor OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe), de Zweedse Veiligheidsdienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sinds haar overstap naar een literaire carrière is ze een veel voorkomende naam op nationale en internationale bestsellerlijsten.

Edities & Details
Paperback: Ongewenst - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366150
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 20-12-2022
Prijs: € 26,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Ongewenst - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366174
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-11-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Audio download: Ongewenst - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044366167
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-10-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 750 minuten

Bestel

Serie: Fredrika Bergman Voorlezer: Jennifer van Brenk NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Zweden THEMA: Misdaad en mysterie: politieserie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Nieuws
e-bookactie november van The House of Books

e-bookactie november van The House of Books

Je favoriete titels van The House of Books in de aanbieding als e-book. Met deze maand o.a. de complete Frederika Bergman-serie van Kristina Ohlsson en zes keer Sophie Kinsella! Lees meer »

Fredrika Bergman-serie van Kristina Ohlsson binnenkort te beluisteren als audioboek

Fredrika Bergman-serie van Kristina Ohlsson binnenkort te beluisteren als audioboek

De gehele bestsellerreeks van Kristina Olsson, een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs, is binnenkort beschikbaar als audioboek. Lees meer »

Boeken
Sara Blædel - Blauw bloed
Sara Blædel
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Illusie
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Stefan Ahnhem - De laatste spijker
Stefan Ahnhem
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws