Zoeken
THB op de ThrillZone Awards 2022 Shortlists
De shortlists van de Thrillzone Awards 2022 staan online en natuurlijk is THB hierin terug te vinden met onze favoriete thrillers. Breng ook je stem uit!

THB op de ThrillZone Awards 2022 Shortlists

Gepubliceerd op 19 december, 2022 om 10:26, aangepast op 26 januari, 2023 om 10:03

Na de longlists staan nu ook de shortlists van de Thrillzone Awards 2022 online en THB is daarin met maar liefst twee thrillers terug te vinden!
Voor de categorie 'Beste vertaalde thrillerdebuut' zijn zowel Een laatste uitweg van S. A. Cosby als De Apollomoorden van Chris Hadfield genomineerd.
Nu is het natuurlijk belangrijk dat jullie gaan stemmen! Je kan tot 24 december je stem uitbrengen in de verschillende categorieën. 

Klik hier om naar de longlists te gaan

En klik hier om te stemmen

Klik hieronder op de links om meer over deze thrillers te weten te komen.

Auteurs
Auteur: S.A. Cosby

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Auteur: Chris Hadfield

Chris Hadfield is naast de eerste Canadees die een ruimtewandeling maakte en een van de meest ervaren astronauten ter wereld ook een New York Times-bestsellerauteur. Van zijn boeken zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De Apollomoorden is zijn eerste thriller.

Boeken
S.A. Cosby - Een laatste uitweg
S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi

Chris Hadfield - De Apollomoorden
Chris Hadfield

Drie astronauten in een klein ruimteschip, honderdduizenden kilometers van huis, honderdduizenden kilometers verwijderd van hulp...

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws