Zoeken
S.A. Cosby - Een laatste uitweg

Een laatste uitweg

S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi
Over

Beauregard 'Bug' Montage is een goudeerlijke monteur, een liefhebbende echtgenoot en een hardwerkende vader. Maar ooit was Bug de man die van de heuvels van North Carolina tot de stranden van Florida bekendstond als de beste vluchtautobestuurder van de Oostkust.

Wanneer zijn zorgvuldig opgebouwde nieuwe leven in elkaar dreigt te storten voelt hij de onverbiddelijke aantrekkingskracht van de wereld van bloed en kogels. Als een vroegere kennis hem vertelt over een overval op een juwelier die niet mis kán gaan, heeft Bug het gevoel dat hij niet anders kan dan weer achter het stuur plaats te nemen. En Bug is op zijn best als de geur van benzine zich vermengt met de geur van angst.

Achtervolgd door de geest van wie hij ooit was en de vader die verdween wanneer hij hem het meest nodig had, moet Bug een laatste uitweg vinden.

Fragment

Quotes
De Standaard
'Te veel eer klinkt verdacht maar deze misdaadroman maakt al die lofbetuigingen moeiteloos waar door de geraffineerde plot, de psychologische diepgang waarmee Cosby zijn personages neerzet, de stilistische bravoure van de beschrijvingen en de snedige dialogen die vaak uiterst grappig zijn.'
John Vervoort
***** NRC
'De boeken van Cosby zijn film noir-achtige verhalen, geschreven in van energie knetterend proza. In geen tijden las ik zo'n explosieve, rauwe, goed geschreven en betekenisvolle thriller. [...] Zo af en toe dient zich een thrillerschrijver aan die het genre overstijgt. S.A. Cosby is zo'n schrijver.'
Arjen Ribbens
vrouwenthrillers.nl
'Een actiethriller die nog lang na blijft sidderen.'
Nynke Koenen
Thrillers Leestafel
'Mooi geschreven, filmisch ook. Een keiharde thriller.'
Boekhandel Van Stockum Den Haag
'Ik vond het echt een geweldig boek! Een verhaal als een niet te stoppen sneltrein.'
Corry de Ridder
Auteur: S.A. Cosby
Auteur

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Zijn thrillers Een laatste uitweg en Vlijmscherpe tranen zijn niet meer weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Alle zondaars zullen bloeden is zijn derde thriller in Nederlandse vertaling. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Edities & Details
Audio download: Een laatste uitweg - S.A. Cosby
ISBN: 9789044368611
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-02-2024
Prijs: € 12,99
Speelduur: 567 minuten

Bestel

Audio download: Een laatste uitweg - S.A. Cosby
ISBN: 9789044363920
Uitgave: Audio download
Status: Niet op voorraad
Datum: 29-04-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 630 minuten

Bestel

Paperback: Een laatste uitweg - S.A. Cosby
ISBN: 9789044363906
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 06-04-2022
Prijs: € 21,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Een laatste uitweg - S.A. Cosby
ISBN: 9789044363913
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-04-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Vertaler: Bill Oostendorp Vertaler: Joost van der Meer Voorlezer: Pascal Vanenburg NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: hard-boiled crime, fiction noir THEMA: Verenigde Staten van Amerika, VS BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Noir BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Hard-Boiled
Nieuws
e-bookactie november van The House of Books

e-bookactie november van The House of Books

Je favoriete titels van The House of Books in de aanbieding als e-book. Met deze maand o.a. de complete Frederika Bergman-serie van Kristina Ohlsson en zes keer Sophie Kinsella! Lees meer »

The House of Books bestormt de TIME Top 100

The House of Books bestormt de TIME Top 100

Een laatste uitweg van S.A. Cosby en drie andere THB-titels in TIME Top 100 beste mysterie- en thrillerboeken aller tijden. Lees meer »

Interview met S.A. Cosby:

Interview met S.A. Cosby: "Mijn huidige succes verbaast me enorm"

Thrillerauteur S.A. Cosby vertelt in een interview met NRC over zijn laatste boek Vlijmscherpe tranen en hoe in dit spannende verhaal thema's zoals racisme en homofobie worden besproken. In Vlijmscherpe tranen slaan twee vaders hun handen ineen om wraak te nemen op de moordenaar van hun zoons. Lees meer »

'Vlijmscherpe tranen' van S.A. Cosby is dinsdagavond bij de presentatie van de 44ste Detective- en Thrillergids uitgeroepen tot de VN-thriller van het jaar

'Vlijmscherpe tranen' van S.A. Cosby is dinsdagavond bij de presentatie van de 44ste Detective- en Thrillergids uitgeroepen tot de VN-thriller van het jaar

Van de honderden nieuwe thrillers die het afgelopen jaar zijn verschenen kregen er acht vijf sterren. Daaruit koos de jury, bestaande uit Marijn van der Jagt, Samuel Peperkamp, Arno Ruitenbeek en Anne Versloot, de VN-Thriller van het Jaar. Lees meer »

Boeken
Ian Rankin - Door het lint
Ian Rankin
Kristina Ohlsson - Verdwenen
Kristina Ohlsson
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws