Zoeken
S.A. Cosby - Een laatste uitweg

Een laatste uitweg

S.A. Cosby

Hij is een echtgenoot, een vader, een monteur... en de beste vluchtautobestuurder ten oosten van de Mississippi
Over

Beauregard 'Bug' Montage is een goudeerlijke monteur, een liefhebbende echtgenoot en een hardwerkende vader. Maar ooit was Bug de man die van de heuvels van North Carolina tot de stranden van Florida bekendstond als de beste vluchtautobestuurder van de Oostkust.

Wanneer zijn zorgvuldig opgebouwde nieuwe leven in elkaar dreigt te storten voelt hij de onverbiddelijke aantrekkingskracht van de wereld van bloed en kogels. Als een vroegere kennis hem vertelt over een overval op een juwelier die niet mis kán gaan, heeft Bug het gevoel dat hij niet anders kan dan weer achter het stuur plaats te nemen. En Bug is op zijn best als de geur van benzine zich vermengt met de geur van angst.

Achtervolgd door de geest van wie hij ooit was en de vader die verdween wanneer hij hem het meest nodig had, moet Bug een laatste uitweg vinden.

Fragment

Quotes
boekenbijlage.nl
'Een laatste uitweg een topthriller is die bol staat van de overtuigende karakters en je dwingt om verder te lezen (...) Een thriller die indruk maakt en doet verlangen naar een volgend boek van S.A. Cosby!'
Pieter Feller
Boekhandel Van Stockum Den Haag
'Ik vond het echt een geweldig boek! Een verhaal als een niet te stoppen sneltrein.'
Corry de Ridder
Leeskost
'Je leest deze fantastische thriller in één ruk uit.'
Stephen King
'Ik vind Een laatste uitweg waanzinnig... Een razendsnelle, keiharde thriller.'
vrouwenthrillers.nl
'Een actiethriller die nog lang na blijft sidderen.'
Nynke Koenen
Auteur: S.A. Cosby
Auteur

S. A. Cosby is een auteur uit Zuidoost-Virginia. Een laatste uitweg won onder meer de Los Angeles Times Book Prize, was een New York Times Notable Book en werd tot de beste boeken van het jaar verkozen door o.a. NPR, The Guardian en Library Journal. Ook Vlijmscherpe tranen is niet weg te denken uit de internationale bestsellerlijsten. Als Cosby niet schrijft, is hij een fervent hiker en schaakspeler.

Edities & Details
Audio download: Een laatste uitweg - S.A. Cosby
ISBN: 9789044363920
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-04-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 630 minuten

Bestel

Paperback: Een laatste uitweg - S.A. Cosby
ISBN: 9789044363906
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 06-04-2022
Prijs: € 21,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Een laatste uitweg - S.A. Cosby
ISBN: 9789044363913
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-04-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Vertaler: Bill Oostendorp Vertaler: Joost van der Meer Voorlezer: Emmanuel Ohene Boafo NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysterie: hard-boiled crime, fiction noir THEMA: Verenigde Staten van Amerika, VS BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Noir BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Hard-Boiled
Nieuws
'Vlijmscherpe tranen' van S.A. Cosby is dinsdagavond bij de presentatie van de 44ste Detective- en Thrillergids uitgeroepen tot de VN-thriller van het jaar

'Vlijmscherpe tranen' van S.A. Cosby is dinsdagavond bij de presentatie van de 44ste Detective- en Thrillergids uitgeroepen tot de VN-thriller van het jaar

Van de honderden nieuwe thrillers die het afgelopen jaar zijn verschenen kregen er acht vijf sterren. Daaruit koos de jury, bestaande uit Marijn van der Jagt, Samuel Peperkamp, Arno Ruitenbeek en Anne Versloot, de VN-Thriller van het Jaar. Lees meer »

Auteur S.A. Cosby over racisme en homofobie

Auteur S.A. Cosby over racisme en homofobie

Auteur S. A. Cosby, bekend van de thriller Een laatste uitweg, was in Nederland. Hij heeft een aantal exemplaren van zijn nieuwste boek, Vlijmscherpe tranen, gesigneerd bij boekhandel Scheltema in Amsterdam, is geïnterviewd door Hebban en De Morgen, en kwam spreken tijdens een Border Kitchen-avond over zijn nieuwste thriller. In Vlijmscherpe tranen slaan twee vaders hun handen ineen om wraak te nemen op de moordenaar van hun zoons. Lees meer »

Auteur S. A. Cosby komt naar Nederland

Auteur S. A. Cosby komt naar Nederland

Auteur S. A. Cosby, bekend van de thriller Een laatste uitweg, komt naar Nederland. Hij komt onder andere tijdens een Border Kitchen-avond op 13 april spreken over zijn nieuwste boek Vlijmscherpe tranen (verschijnt eind maart). Lees meer »

THB op de ThrillZone Awards 2022 Shortlists

THB op de ThrillZone Awards 2022 Shortlists

De shortlists van de Thrillzone Awards 2022 staan online en natuurlijk is THB hierin terug te vinden met onze favoriete thrillers. Breng ook je stem uit! Lees meer »

Boeken
Camilla Läckberg - IJsprinses en Predikant
Camilla Läckberg
Kristina Ohlsson - Ongewenst en Verzwegen
Kristina Ohlsson
Chris Hadfield - De Apollomoorden
Chris Hadfield
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws