Zoeken
'Dochter van de vuurhoeder' genomineerd voor het Mooiste Boekenomslag 2022
Dochter van de vuurhoeder van Angeline Boulley is door Libris genomineerd voor het Mooiste Boekenomslag 2022! Stem nu om te zorgen dat dit omslag wint!

'Dochter van de vuurhoeder' genomineerd voor het Mooiste Boekenomslag 2022

Gepubliceerd op 5 januari, 2023 om 14:43, aangepast op 12 januari, 2023 om 11:27

Wow! Dochter van de vuurhoeder van Angeline Boulley is één van de twintig genomineerden voor het Mooiste Boekenomslag 2022. 

Vind jij, net als wij, dat het omslag van dit spannende boek de mooiste van 2022 is? Je kan nu stemmen op jouw favoriet via deze link: Klik hier

Auteurs
Auteur: Angeline Boulley

Angeline Boulley schrijft vol passie over haar Ojibwe-gemeenschap in Michigan, omdat er simpelweg te weinig verhalen worden verteld door en over inheemse meisjes en vrouwen, zeker vanuit een hedendaags oogpunt. Daarnaast is ze de voormalige directeur van het Office of Indian Education bij het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. Dochter van de vuurhoeder is haar debuutroman.

Boeken
Angeline Boulley - Dochter van de vuurhoeder
Angeline Boulley

Een aangrijpend, bloedstollend verhaal over een inheems meisje dat undercover gaat om corruptie in haar gemeenschap aan de kaak te stellen.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws