Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 19 januari, 2023 om 11:56, aangepast op 19 januari, 2023 om 11:57

Deze week waren twee THB-boeken op het web te vinden! 

Zo stond er een recensie op Koukleum.nl van De boekhandelaar van Dachau van Shari J. Ryan, waarbij de roman 'een razend spannend avontuur' werd genoemd. 

Zeventien van John Brownlow kreeg op Boekiewoogie.nl 4 van de 5 sterren! 'Zeventien is een meeslepende en superspannende actiethriller.'

Auteurs
Auteur: Shari J. Ryan

Shari J. Ryan is een USA Today-bestsellerauteur. Ze heeft twee voorouders die de holocaust overleefden en als eerbetoon aan hen heeft ze zich toegelegd op het schrijven van historische romans. Shari woont in New England met haar man, twee zoons en een pittige Australian Shepard.

Auteur: John Brownlow

John Brownlow is scenarist en auteur. Hij woont twee uur ten noorden van Toronto en schreef o.a. het scenario voor de film Sylvia, de tv-serie Fleming en de serie The Miniaturist, naar de bestseller Het huis aan de Gouden Bocht van Jessie Burton. Achttien is het spannende vervolg op zijn debuutthriller Zeventien.

Boeken
Shari J. Ryan - De boekhandelaar van Dachau
Shari J. Ryan

Prachtige historische roman over een boekhandel die familiegeheimen herbergt

John Brownlow - Zeventien
John Brownlow

Voor de fans van Ik ben Pelgrim: Een spectaculaire en filmische actiethriller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws