Zoeken
John Brownlow - Zeventien

Zeventien

John Brownlow

Voor de fans van Terry Hayes: een spectaculaire en filmische actiethriller
Over

Zeventien is een huurmoordenaar, de beste ter wereld. Hij wordt zo genoemd omdat zestien anderen hem de afgelopen decennia voorgingen. Wanneer Zeventien de opdracht krijgt om zijn voorganger te vermoorden, faalt hij en worden de rollen omgedraaid. Er ontspint zich een spectaculair duel tussen twee moordenaars, op de top van hun kunnen, maar als het gevecht een status quo bereikt wordt duidelijk wat het echte doelwit is. De twee moeten de handen ineen slaan om de echte vijand te verslaan om een veel ingrijpendere ramp te voorkomen.

Auteur: John Brownlow
Auteur

John Brownlow is scriptschrijver en auteur. Hij woont twee uur ten noorden van Toronto en schreef o.a. het script voor de film Sylvia, de tv-serie Fleming en de serie voor Het huis aan de Gouden Bocht, de bestseller van Jessie Burton. Zeventien is zijn eerste thriller.

Edities & Details
Paperback: Zeventien - John Brownlow
ISBN: 9789044363753
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 17-08-2022
Prijs: € 23,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: Zeventien - John Brownlow
ISBN: 9789044363760
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 17-08-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Vertaler: Jan Pott NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Suspense BISAC: FICTION / Thrillers / Crime
Boeken
Hans Faber - De Rus
Hans Faber
James Swallow - Verbannen
James Swallow
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws