Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 3 november, 2022 om 09:41

Veronique's boekenhoekje schreef onlangs een recensie over Eigenlijk helemaal niet goed van Amy Lavelle: 'Eigenlijk helemaal niet goed is luchtig en kwetsbaar tegelijk.' 

Ook op Thrillers-leestafel.info was een recensie van een THB-boek te vinden: Zeventien van John Brownlow kon rekenen op mooie woorden: 'In een razendsnelle opeenvolging van korte hoofdstukken is het niet verbazingwekkend te horen dat de schrijver iemand is die scenario’s schrijft. Hij is er aan gewend veel actie in de scènes te stoppen.'

Ten slotte werd De boekhandelaar van Dachau van Shari J. Ryan besproken op Thrillzone: 'Is het een thriller? Niet echt, maar wel zodanig geschreven dat ook de diehard thrillerfans dit niet weg kunnen leggen. En dat is een groot compliment voor Ryan, want eigenlijk is het een roman. Het is een boek dat íédereen pakt.'

Auteurs
Auteur: Amy Lavelle

Amy Lavelle groeide op met de droom om schrijver te worden, ondanks de aanmoedigingen van haar vaderom tandarts te worden. Ze woont in Brighton en werkt als freelance journalist. Eigenlijk helemaal niet goed is haar debuutroman.

Auteur: John Brownlow

John Brownlow is scenarist en auteur. Hij woont twee uur ten noorden van Toronto en schreef o.a. het scenario voor de film Sylvia, de tv-serie Fleming en de serie The Miniaturist, naar de bestseller Het huis aan de Gouden Bocht van Jessie Burton. Achttien is het spannende vervolg op zijn debuutthriller Zeventien.

Auteur: Shari J. Ryan

Shari J. Ryan is een USA Today-bestsellerauteur. Ze heeft twee voorouders die de holocaust overleefden en als eerbetoon aan hen heeft ze zich toegelegd op het schrijven van historische romans. Shari woont in New England met haar man, twee zoons en een pittige Australian Shepard.

Boeken
Amy Lavelle - Eigenlijk helemaal niet goed
Amy Lavelle

Een hilarisch, hartverscheurend en herkenbaar verhaal voor iedereen die zich weleens verloren heeft gevoeld.

John Brownlow - Zeventien
John Brownlow

Voor de fans van Ik ben Pelgrim: Een spectaculaire en filmische actiethriller

Shari J. Ryan - De boekhandelaar van Dachau
Shari J. Ryan

Prachtige historische roman over een boekhandel die familiegeheimen herbergt

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws