Zoeken
Amy Lavelle - Eigenlijk helemaal niet goed

Eigenlijk helemaal niet goed

Amy Lavelle

Een hilarisch, hartverscheurend en herkenbaar verhaal voor iedereen die zich weleens verloren heeft gevoeld.
Over

Hannah is achtentwintig jaar wanneer haar moeder een ongeluk krijgt, met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht en nooit meer wakker wordt. Haar eerste instinct? Haar moeder bellen. Terwijl Hannah de rots in de branding voor haar emotioneel instabiele vader en chaotische zusje moet zijn, leert ze cruciale levenslessen die haar moeder haar nooit verteld heeft, zoals:

- Hoe je een begrafenis plant
- Hoe je een plafond schoonmaakt
- Hoe je de confrontatie met je angsten aangaat
- Hoe je op een tandem rijdt
- Hoe je moeder moet zijn

Maar er is één les die Hannah graag van haar moeder had geleerd: als je net de persoon bent verloren die alles een betekenis gaf, hoe moet je dan in hemelsnaam jezelf vinden?

Fragment

Quotes
The Books of Wonder
'Eigenlijk helemaal niet goed is een aangrijpend boek dat vlot wegleest.'
Lesley on Bookstagram
'Sympathiek hoofdpersonage en herkenbare situaties. Vlot geschreven, aangrijpend en hilarisch!'
HeavenLeighBooks
'De schrijfstijl van Amy Lavelle is meeslepend, aangrijpend, emotioneel, maar ook vol met humor (...) Dit is absoluut een verhaal die je weet te raken.'
Jenniferleest
'Hoewel het boek een zwaar onderwerp aansnijdt bevat Eigenlijk helemaal niet goed ook de nodige humor, zodat het niet alleen maar zwaar is. Hannah weet zichzelf namelijk in de meest absurde situaties te manoeuvreren. Dit zorgt dikwijls voor een lach op je gezicht.'
Emopheliac
'Eigenlijk helemaal niet goed is de pijnlijke, soms humoristische en ook heftige waarheid over iets waar we niet gemakkelijk over praten: het verlies van een dierbare die dichtbij je staat. En juist daarom is Eigenlijk helemaal niet goed zo verfrissend en aansprekend.'
Auteur: Amy Lavelle
Auteur

Amy Lavelle groeide op met de droom om schrijver te worden, ondanks de aanmoedigingen van haar vaderom tandarts te worden. Ze woont in Brighton en werkt als freelance journalist. Eigenlijk helemaal niet goed is haar debuutroman.

Edities & Details
Audio download: Eigenlijk helemaal niet goed - Amy Lavelle
ISBN: 9789044361766
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2022
Prijs: € 12,99
Speelduur: 669 minuten

Bestel

Paperback: Eigenlijk helemaal niet goed - Amy Lavelle
ISBN: 9789044361742
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 24-02-2022
Prijs: € 21,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Digitale download: Eigenlijk helemaal niet goed - Amy Lavelle
ISBN: 9789044361759
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-02-2022
Prijs: € 7,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Vertaler: Marjet Schumacher Voorlezer: Cystine Carreon NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Parenting / Motherhood BISAC: FICTION / Romance / Contemporary BISAC: FICTION / Humorous / General
Nieuws
THB in de media

THB in de media

Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

THB in de media

THB in de media

Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

THB in de media

THB in de media

Het is weer woensdag en dat betekent THB in de pers! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken. Lees meer »

Boeken
Ali Hazelwood - Love, Theoretically
Ali Hazelwood
Sophie Kinsella - Liever verliefd
Sophie Kinsella
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws