Zoeken
'Vier wandelaars en een Siciliaan' genomineerd voor Storytel Award
Vier wandelaars en een Siciliaan van Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind is genomineerd voor de Storytel Awards 2023 en jij kan op dit luisterboek stemmen! 

'Vier wandelaars en een Siciliaan' genomineerd voor Storytel Award

Gepubliceerd op 17 februari, 2023 om 14:10, aangepast op 17 februari, 2023 om 15:30

Dit zomerse verhaal is ingesproken door de vier auteurs zelf en is genomineerd voor de Storytel Awards 2023 in de categorie 'Beste Luisterboek NL'. Via de website/app van Storytel en via deze link kunnen jullie van 17 februari t/m 12 maart op dit fantastische luisterboek stemmen.

Over Vier wandelaars en een Siciliaan:
Vier vrouwen schrijven zich in voor een wandelvakantie in Italië. Onder leiding van de Italiaanse gids Vincenzo lopen ze door het ruige binnenland van Sicilië. De vrouwen hebben allemaal zo hun eigen motieven om deel te nemen aan de wandeltocht, allemaal ontvluchten ze het leven thuis. Lukt het ze om zich te ontdoen van de ballast uit het verleden en hun verwachtingen voor de toekomst bij te stellen?
Avontuur, botsende karakters, geheimen, ontluikende vriendschappen, diepe gesprekken en vele kilometers wandelen. Het wordt hoe dan ook een tocht die ze niet snel zullen vergeten.

Stem hier op de Storytel Awards
Auteurs
Boeken
Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Vier wandelaars en een Siciliaan
Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Unieke roman geschreven door vier schrijfsters

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws