Zoeken
Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind - Vier wandelaars en een Siciliaan

Vier wandelaars en een Siciliaan

Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind

Unieke roman geschreven door vier schrijfsters
Over

Vier vrouwen schrijven zich in voor een wandelvakantie in Italië. Onder leiding van de Italiaanse gids Vincenzo lopen ze door het ruige landschap van Sicilië. De vrouwen hebben allemaal zo hun eigen motieven om deel te nemen aan de wandeltocht, allemaal ontvluchten ze het leven thuis. Lukt het ze om zich te ontdoen van de ballast uit het verleden en hun plannen voor de toekomst bij te stellen? Het wordt hoe dan ook een tocht die hun levens voorgoed zal veranderen.

Naar een idee van Elle van Rijn.

Auteur: Elle van Rijn
Auteur

Elle van Rijn (1967) studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en aan de Schrijversvakschool Amsterdam. Ze speelde in verschillende toneelstukken, tv-series en films. Eerder schreef ze succesvolle boeken, waaronder Mijn naam is Nadra en Mijn ontvoering en de historische roman De crèche, dat een internationale bestseller werd.

Auteur: Marion Pauw
Auteur

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakt ze haar comeback als thrillerauteur.

Auteur: Roos Schlikker
Auteur

Roos Schlikker is van vele markten thuis: ze is columnist voor Het Parool en Libelle, schrijft scenario's voor theater en tv, schuift geregeld aan bij talkshows en maakt samen met Malou Holshuijsen de succesvolle podcast Dit komt nooit meer goed. In haar laatste roman Moeder van glas schreef ze over haar bipolaire moeder.

Auteur: Femmetje de Wind
Auteur

Femmetje de Wind studeerde Vergelijkende Kunstwetenschap en Rechtsgeleerdheid. Ze is uitgever, schrijver, journalist en columnist. Ze richtte het tijdschrift Jackie op waarvan ze zes jaar lang hoofdredacteur was. Met haar debuutroman Rivka, dat deels is gebaseerd op het oorlogsverleden van haar vader, oogstte ze veel lof. Het beloofde leven is haar tweede roman.

Edities & Details
Paperback: Vier wandelaars en een Siciliaan - Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
ISBN: 9789044363340
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 24-05-2022
Prijs: € 22,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Digitale download: Vier wandelaars en een Siciliaan - Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
ISBN: 9789044363357
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 24-05-2022
Prijs: € 9,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle NUR: 508 - Reisverhalen THEMA: C 2020 tot c 2029 THEMA: Sicilië THEMA: Wandelen, trekken THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: TRAVEL / Europe / Italy BISAC: SPORTS & RECREATION / Hiking BISAC: FICTION / Contemporary Women
Boeken
Sophie Kinsella - Shopaholic
Sophie Kinsella
Chantal van Gastel - Zwaar beproefd!
Chantal van Gastel
Chantal van Gastel - Zoek het maar uit
Chantal van Gastel
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws