Zoeken
THB in de media
Het is weer bijna weekend en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 23 maart, 2023 om 16:00, aangepast op 23 maart, 2023 om 14:58

Op dinsdag 21 maart verscheen de nieuwe thriller Vinex van Bernice Berkleef. Via een winactie hebben wij 25 gelukkige lezers gekozen die het boek voor datum van verschijning al mochten lezen. Op Hebban vind je een aantal reviews van deze lezers.

Ook een mooie recensie over De troostbibliotheek van Sara Nisha Adams verscheen op de site van Jenniferleest: 'De liefde voor boeken spat van de bladzijdes af. Bovendien laat het op een prachtige manier zien dat liefde voor boeken verbindt, dat het mensen samenbrengt'. En ook op Boekenbijlage.nl vinden we een recensie van deze hartverwarmende roman: 'Wat blijft hangen van De troostbibliotheek is de ode aan het lezen, de bibliotheek en de liefde'. 

Klik op de links onder dit artikel voor meer informatie over de boeken.

Auteurs
Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar dingen die haar intrigeren en inspireren. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021.

Auteur: Sara Nisha Adams

Sara Nisha Adams is een auteur van Indiase en Britse afkomst. Wanneer ze zelf niet aan het schrijven is, werkt ze als acquirerend redacteur bij Penguin Random House. Haar debuutroman De troostbibliotheek is geïnspireerd op haar grootvader, die haar liefde voor boeken deelde. Sara woont nu in Noord-Londen met haar partner en haar kat.

Boeken
Bernice Berkleef - Vinex
Bernice Berkleef

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021!

Sara Nisha Adams - De troostbibliotheek
Sara Nisha Adams

Een hartverwarmende roman over hoe boeken een onwaarschijnlijke vriendschap creëren tussen twee heel verschillende mensen in een Londense buitenwijk.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws